22 februari 2024

Vier nieuwe mede-eigenaren bij de Firma Stek

Yeah! De Firma Stek heeft vanaf vandaag, naast Susan en Marije maar liefst 4 nieuwe mede-eigenaren!

 

Niet alleen mede-eigenaren, maar ook mede-ondernemers. Want wij zijn gestart met het verkopen van certificaten van aandelen. Zo kunnen werknemers die 1 jaar in dienst zijn mede-eigenaar worden. Wij zijn dan ook supertrots dat alle medewerkers die konden kopen, hebben gekocht!

 

Waarom wij #medewerkersparticipatie belangrijk vinden bij de Firma Stek?

 

💡We doen het samen! Samen creëren we waarde voor onze opdrachtgevers, voor gebieden en voor vastgoed. Door ons team de mogelijkheid te geven om mede-eigenaar te worden, laten we zien dat we ze ontzettend waarderen! Want het is bewezen dat mede-eigenaarschap zorgt voor meer #werkgeluk.

 

💡Samen maken we van Stek hét bureau voor creatieve gebiedsmarketing. Daar hoort inzicht in onze bedrijfsvoering en inspraak in ons bedrijf bij. Zo zorgt mede-eigenaarschap voor nóg meer betrokkenheid bij medewerkers.

 

💡Binnen Stek stimuleren we ondernemerschap en talentontwikkeling. Iedere medewerker ervaart de vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien en hiermee waarde toe te voegen aan Stek. Zo heb je door je eigen inzet en prestaties dírect invloed op de resultaten. En dat zie je aan het einde van het jaar terug in je dividenduitkering.

 

Gefeliciteerd Eva, Lianne, Rosa en Amy met jullie aandeel in Stek! 😊

 

#gebiedsmarketing #gebiedsontwikkeling #participatie #vastgoedmarketing

 

Vier nieuwe mede-eigenaren bij de Firma Stek!