Branding & Design [.dot][.dot]

Met een creatief concept en een visuele identiteit tillen we jouw gebied of gebouw naar een state-of-the-art design level. We geven het onderscheidende kracht én toegevoegde waarde. Zo weet jouw doelgroep waarom ze voor jou moeten kiezen. We vinden de parels en geheimen van een plek en zetten ze in de spotlight: highlighten die highlights!

Zo doen we dat!

Inleven in doelgroepen en plekken: vinden we leuk. Superleuk zelfs. We starten met een workshop waarin we het DNA van jouw gebied of gebouw naar boven halen en de BSR-leefstijl van onze doelgroep. Hieruit volgt het visuele verhaal, een klinkende positionering met naam + pay-off, logo, beeldconcept, illustraties en/of infographics. We maken niet alleen een huisstijl, maar we creëren een spot-on merk. Zo brengen we elke ontwikkeling tot leven. Altijd herkenbaar én onderscheidend.

 

Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet. We maken werk van het merk! Van concept tot campagne, van logo tot lampenkap, van abri tot ansichtkaart, van steigerdoek tot social post, van vlag tot vogelhuisje, van balpen tot bouwbord, van tape tot totebag, van moodboard tot magazine, van wikkel tot website.

 

 

Samenwerken of heb je gewoon een vraag?
Neem contact met ons op. [.btn-mail][.btn-mail]