Over de Firma Stek

actie & resultaat

Van iedere plek maken wij een fijne stek. We zijn ervaren projectmanagers en marketingadviseurs in grote én kleine gebiedsontwikkelingen. We geven niet alleen strategisch advies, maar steken ook graag de handen uit de mouwen. Van een (online) marketing- en merkstrategie tot verkoopmanagement. Ook graag placemaking en events, of het maken van een flyer, brochure of website. Op ieder gewenst moment in het ontwikkelingstraject kunnen wij instappen en ondersteunen met marketing-raad en daad. 

Wat je van ons mag verwachten, is een enorme dosis energie en creativiteit, veel actie, persoonlijke betrokkenheid en humor. Zonder het doel uit het oog te verliezen, altijd gericht op het resultaat!

Gespecialiseerd netwerk

Met z’n tienen, maar ook een gespecialiseerd en kwalitatief netwerk om ons heen van mensen met wie we al jaren samenwerken. Fotografen, webbouwers, ontwerpers, online bureaus etc. Gespecialiseerde kennis die we invliegen op het moment dat we dat nodig hebben.

Susan, Amy, Rosa, Lianne, Eva, Marina, Alisa, Majel, Jocelyn en Marije, tien creatieve en energieke marketingadviseurs in gebiedsontwikkelingen. Samen de Firma Stek.