Over de Firma Stek [.dot][.dot]

Wij zetten mensen centraal. Door onze sociaal duurzame benadering van gebiedsmarketing creëren we plekken met een hart en een ziel, waar bewoners, ondernemers en andere gebruikers zich mee verbinden. Dat betekent voor ons: een fijne stek voor iedereen, nu en in de toekomst. Zo dragen wij bij aan welzijn en geluk. Daar zijn wij van overtuigd. Dat drijft ons.

Zo doen wij dat!

Voor ons is sociale duurzaamheid geen definitie maar een benadering. Wij verbinden de fysieke structuur, zoals het landschap en de stenen (‘hardware’) met de emotionele en sociale behoefte van mensen (‘software’). Je connect met je plek en hierdoor creëer je er een band mee. Wij versterken die band, zodat je die verbinding met je eigen plek, ziet, hoort, voelt en beleeft.

 

Onze aanpak is tijd-, plaats-, doelgroep- en opgave- gebonden. Elk gebouw, gebiedsontwikkeling of transformatie is anders, omdat iedere doelgroep iets anders belangrijk vindt. In de ene wijk is persoonlijk welzijn en privacy de prioriteit, terwijl in een andere buurt sociale cohesie en samenleven weer voorop staat. Daarom is sociale duurzaamheid voor ons flexibel en benaderen wij gebiedsontwikkelingen vanuit onze expertise van BSR-leefstijlen. Dit zie je terug in de grote variëteit aan projecten waar wij aan werken.  

 

Dit doen wij al sinds onze oprichting in 2016:
wij maken van iedere plek een fijne stek!

 

Marije
I like it! What is it?
Marije
Witman
Susan
Everybody happy?
Susan
Galesloot

Samenwerken of heb je gewoon een vraag?
Neem contact met ons op. [.btn-mail][.btn-mail]