De stad van Strax

De Stad van Strax

Merkstrategie innovatief woon- en leefconcept
De stad van Strax

Vraag

Voor steeds meer mensen is de stad een aantrekkelijke plek om te wonen, waardoor de druk op de stad toeneemt en huizenprijzen stijgen. Mensen met lagere inkomen richten hierdoor hun blik naar buiten. Hier zoeken ze een plek waar ze gezond kunnen leven én bovenal ook het gezellige van de stad in zich heeft. Het aanbod blijkt schaars. Als antwoord hierop heeft het team van professionals een toekomstbestendig én duurzaam woon- en leefconcept ontwikkeld, dat zowel in de stad als daarbuiten werkt: de Stad van Strax.

Strax is een onderneming waar iedereen – de business partners én de bewoners – een aandeel in neemt. 

Bedenk een positionering die zowel aansprekend is voor B2B (business) als B2C (consumenten). En een heldere communicatie van het nieuwe business model dat aan De Stad van Strax ten grondslag ligt. 

De stad van Strax

Aanpak

Samen met het team van de Stad van Strax hebben we in een aantal workshops gezocht naar de kernwaarden van Strax en naar een visuele vertaling hiervan.

De stad van Strax

Resultaat

We hebben een fraaie huisstijl, een toekomstbestendige naam en bijhorende illustraties gemaakt om de beleving van de Stad van Strax te visualiseren (met dank aan ontwerper: Jeen Berting). Daarbij hebben we een infographic ontwikkeld die laat zie hoe Strax werkt. Hiervan hebben we een folder en poster gemaakt.

Facts & figures

Opdrachtgever

Bouwinvest, BAM Wonen, AM, Era Contour TBI en Eigen Haard

Looptijd

2017-2018

Plaats

Geen vaste plaats, kan overal gerealiseerd worden

WWW

Expertises