De Vonderij

De Vonderij

Gebiedsmarketing en verkoopmanagement voor de koophuizen in de Vonderij
De Vonderij

Vraag

In de Vonderij hebben bewoners straks het beste van twee werelden: het strand van Almere Poort om de hoek en de stad met al haar voorzieningen dichtbij. In het gebied Zandpoort worden 124 nieuwbouwhuizen gebouwd onder de naam: De Vonderij. 

Creëer voor De Vonderij een sterke positionering die aansluit op het gebied Zandpoort. Verzorg vanuit deze positionering de branding, gebieds- en verkoopmarketing. 

De Vonderij

Aanpak

Voor De Vonderij hebben wij een passende look & feel ontwikkeld, met bijbehorende website www.devonderij.nl en social kanalen. Omdat de Vonderij in het nieuw te ontwikkelen gebied Zandpoort ligt hebben we ook op locatie gezorgd voor zichtbaarheid. Je vindt hier bijvoorbeeld een Vonderij caravan die aansluit op het merk.

Onze focus ligt enerzijds op het kennis laten maken met het gebied Zandpoort en hoe fijn wonen het hier is, anderzijds op de huizen die wij hier gaan bouwen. Zo zijn er diverse interviews gehouden met ondernemers uit de buurt en is de landschapsarchitect die Zandpoort mede heeft ontworpen geïnterviewd. Allemaal om potentiële bewoners een beeld van het gebied te geven. Richting de start verkoop van de eerste fase huizen laten we potentiële bewoners ook kennismaken met de huizen in de Vonderij.

De Vonderij

Resultaat

De eerste maanden van de campagne hebben wij de focus gelegd op de branding en naamsbekendheid van de Vonderij. Inmiddels is de start verkoop van de eerste huizen (fase 1) bezig.  Vanaf september 2018 is de online campagne en website langzaam omgebouwd richting de verkoop. Ook hebben we voor de verkoop van fase 1 de brochure opgesteld en de aanmeldprocedure gecoördineerd. 

Facts & figures

Opdrachtgever

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Looptijd

2018 - heden

Plaats

Almere Poort

Expertises