Heesterveld District

Heesterveld District

Positionering en huisstijl ontwikkeling Heesterveld Business Hub
Heesterveld District

Vraag

Heesterveld District is een urban oase: een coole bruisende én multifunctionele buurt voor wonen, werken, recreëren en winkelen. Verhuurder Ymere schakelde de Firma Stek in voor de positionering van Heesterveld District én de Heesterveld Business Hub. Aansluitend werd de huisstijl ontwikkeld en verdere invulling gegeven aan o.a. de Heesterveld District en Business Hub-website en een online wervingscampagne.

Heesterveld District

Aanpak

Door middel van een positionering workshop werden de uitgangspunten bepaald waarmee we Heesterveld District én de Business Hub in de markt hebben gezet. De Firma Stek ontwikkelde de huisstijl, beide websites incl. content en fotografie (Business Hub) maar ook voor alle overige middelen zoals banieren, posters, social banners, nieuwsbrieven, lichtbakken, gevelbestickering etc. Een online campagne om ondernemers te werven voor deze bijzondere plek was ook onderdeel van de opdracht.

Heesterveld District

Resultaat

Heesterveld Living is inmiddels een bruisende woonplek voor jongeren en studenten. De Heesterveld Business Hub zorgt als nieuwe workspot met tal van ambitieuze, creatieve ondernemers voor commerciële groei in Amsterdam Zuidoost. En de Heesterveld Creative Community is de grootste cultuurbroedplaats van de regio. Hier wonen en werken kunstenaars, zangers en schrijvers en worden toffe events en expo’s georganiseerd.

Facts & figures

Opdrachtgever

Ymere

Looptijd

2019 - heden

Plaats

Amsterdam Zuidoost

Expertises